Szolgáltatásaink

Az építőiparban szerzett több éves tapasztalattal a hátunk mögött dolgozunk. Foglalkozunk lakások felújításával, kisebb karbantartási munkákkal, de nagy, kereskedelmi célú épületek gipszkartonozásával és álmennyezeteinek kialakításával is.

Csapatunk változatos, ugyanakkor egymással maxmilásian együttműködő tagokból áll, akik összefogják a technikai, pénzügyi, kereskedelmi ismereteket, hogy a legapróbb részletekig kidolgozott terveket mutassanak be, a tervezéstől a kivitelezésen át egészen a berendezésig.

Hogyan tudunk segíteni neked?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és meglátod!

Videó lejátszása

Mivel foglalkozunk?

Gipszkarton munkák

Az évek során nagy tapasztalatokra tettünk szert a gipszkartonnal való munkák terén. Kíváló minőségben dolgozunk nagyméretű és összetett tervezést igénylő felületek esetében, de gond nélkül végezzük el a kis, részletekre és a pontosságra összpontosító munkákat is.

Hő – és hangszigetelés

A belső falfelületek hang-és hőszigeteléséhez használt modern módszereknek köszönhetően komoly problémákat tudunk orvosolni. Szigetelő falakat és mennyezetet hozunk létre olyan csekély vastagságú anyagok felhasználásával, melyek tökéletesen szigetelnek, de nem vesznek el helyet még a legösszetettebb felületeknél sem.

Magán felújítások

A gipszkartonozásban elért tapasztalatainkat jól tudjuk használni a lakóházak esetében is, ahol a kreativitás ötvöződik a modern technikával. Mindent meg tudunk oldani, az egyszerű válaszfalaktól a csövek és vezetékek fedésén át, a világítást beépítő álmennyezetekig.

Miért minket válasszanak?