Rólunk

Egy építkezésen fel kell készülni a vàratlan helyzetekre is. Ami lehet idejétmúlt vagy tervezési hiba vagy esetlegesen nem megegyező tervrajzi és valóságos méret, ezért is munkatársaink minden egyes helyzetre felkészültek hogy mind a tervezővel vagy tulajdonossal egyeztessenek a kialakult helyzet normális folytatásához.

Csapatunk változatos, ugyanakkor egymással maxmilásian együttműködő tagokból áll, akik összefogják a technikai, pénzügyi, kereskedelmi ismereteket, hogy a legapróbb részletekig kidolgozott terveket mutassanak be, a tervezéstől a kivitelezésen át egészen a berendezésig.

Hogyan tudunk segíteni neked?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és meglátod!

kep_11

Csapatunk

elisa2

Elisa Sternativo

CEO
Eltökélt, szenvedélyes és tudatosan halad szemben az árral. A tanfolyamok, képzések és ingatlanbefektetések terén Budapestben látja azt a lehetőséget, melyet keresett.
alice

Alice Sternativo

Interior designer
Nővéréhez hasonlóan, egészen fiatal kora óta szívvel-lélekkel dolgozó vállalkozó. Floridában talált rá ingatlanbefektetési és a Home Staging iránti szenvedélyére.
mark

Mekeres Arnold Márk

Kivitelező-építész
A magyar születésű, de szívében olasz Márk óriási tapasztalatokkal rendelkezik a felújítások és a belsőépítészet terén. Munkájának jellemzői az igényesség, pontosság és hozzáértés.